KNB Bygge med Kvalité AB

Skåne län

Information

556667-9246 är organisationsnummer för verksamheten KNB Bygge med Kvalité AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som KNB Bygge med Kvalité AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som KNB Bygge med Kvalité AB finns i.

KNB Bygge med Kvalité AB har varit registrerat sedan 2004-10-08 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-12-02 vill man istället veta hur det står till med momsen för KNB Bygge med Kvalité AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-12-02.

KNB Bygge med Kvalité AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för KNB Bygge med Kvalité AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med KNB Bygge med Kvalité AB så kan ni göra det på telefon genom 040-410603 eller genom brev på följande adress:
Vinstorpsv. 31, 234 37, Lomma

Bolaget skall bedriva byggnadsentreprenad samt handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med KNB Bygge med Kvalité AB och det är Nilsson, Ulf Kenneth som är född 1971 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersen, Marie Irene Elisabeth som är född 1970 och har titeln Suppleant, Arvidsson, Karl-Gustav Åke som är född 1956 och har titeln Revisor, LR Revision AB som är född och har titeln Revisor,