Aright Ventures AB

Skåne län

Information

556666-6672 är organisationsnummer för företaget Aright Ventures AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Aright Ventures AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Aright Ventures AB finns i.

Aright Ventures AB har varit registrerat sedan 2004-09-20 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2006-10-26 vill man istället veta hur det står till med momsen för Aright Ventures AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-06-03.

Aright Ventures AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Aright Ventures AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Aright Ventures AB så kan ni göra det på telefon genom 046-293739 eller genom brev på följande adress:
Fjeliev. 21, 227 36, Lund

Bolaget skall bedriva rådgivning inom affärsutveckling, investeringar i utvecklingsbolag, äga och förvalta värde- papper, samt idka annan härmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Aright Ventures AB och det är Svensson, Karl Peter Johan som är född 1967 och har titeln VD, Svensson, Karl Peter Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Doyon, Per Christer som är född 1968 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats-Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,