NAV i Bjärred AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva teknisk konsultverksamhet och miljörelaterad verksamhet främst vattenrening samt utbildning i anslutning härtill, management och affärsutveckling, ägande och investering i aktier, mark och fastigheter samt handel, design och tillverkning av hantverk i metall ävensom därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för NAV i Bjärred AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är NAV i Bjärred AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2004-08-24 så skapades NAV i Bjärred AB och företaget är har F-skattsedel NAV i Bjärred AB har haft det sedan 2004-10-07.

NAV i Bjärred AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-10-07

556665-2672 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är NAV i Bjärred AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med NAV i Bjärred AB så går det att nå dem via telefon på fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom NAV i Bjärred AB är Gunnarsson, Lars Åke Hans som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Åhnberg, Mats Anders Lennart som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot, Gunnarsson Lindgren, Eva Kristina som är född 1952 och har titeln Suppleant, Åhnberg, Anne-Marie Amy som är född 1949 och har titeln Suppleant, Kristiansson, Ulf Lennart Harry som är född 1944 och har titeln Revisor, Ulf Kristiansson Revision AB som är född och har titeln Revisor.