F&E PharmaConsult AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och F&E PharmaConsult AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och F&E PharmaConsult AB är ett av dem. Statusen för F&E PharmaConsult AB är att Bolaget är aktivt.

F&E PharmaConsult AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-07-14. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som F&E PharmaConsult AB ska trivas.

F&E PharmaConsult AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom utveckling tillverkning användning och hantering av läkemedel och närstående produkter samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att F&E PharmaConsult AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-09-02.

Idag är F&E PharmaConsult AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med F&E PharmaConsult AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-5288594.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -Frigren, Erik Lennart.

De som är på något sätt har med F&E PharmaConsult AB är Eriksson, Birgitta Bodil Marguerite som är född 1953 och har titeln Ordinarie ledamot, Frigren, Erik Lennart som är född 1948 och har titeln Suppleant, Malmquist, Bo Sonny som är född 1961 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

F&E PharmaConsult AB har 556664-0826 som sitt organisationsnummer.