Claris AB

Skåne län

Information

Claris AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Claris AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Claris AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har ej F-skatt. Claris AB har funnits sedan och 2006-03-23 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Claris AB så kan ni göra det genom att skicka er post till N. Västkustv. 43, 237 41, Bjärred men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 046-706903.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Claris AB Privat, ej börsnoterat.

Claris AB har idag 556663-6733 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Claris AB

Bolaget skall förvalta fastigheter och värdehandlingar ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Claris AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Clarholm, Nils Olof som är född 1950 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Clarholm, Berit Linnéa som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Clarholm, Frida Linnéa Birgitta som är född 1977 och har titeln Suppleant, Jörgensen, Nina Hartung som är född 1966 och har titeln Revisor, Nina Jörgensen Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .