Anthemis Holding AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva konsultverksamhet inom ekonomi, fastighetsförvaltning, handel med värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Anthemis Holding AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Anthemis Holding AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2004-06-11 så skapades Anthemis Holding AB och verksamheten är har F-skattsedel Anthemis Holding AB har haft det sedan 2004-08-09.

Anthemis Holding AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-08-09

556663-1056 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Anthemis Holding AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Anthemis Holding AB så går det att nå dem via telefon på 046-247210 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Anthemis Holding AB är Nessmar, Jörgen Christian Rolfson som är född 1958 och har titeln Ordinarie ledamot, Nessmar, Ingrid Helena som är född 1966 och har titeln Suppleant, Raue, Bertil Ulf Moritz som är född 1947 och har titeln Revisor, BDO Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .