Fondbytesprogrammet Administration Malmö AB

Skåne län

Information

Fondbytesprogrammet Administration Malmö AB är ett företag som finns i Lomma. I Fondbytesprogrammet Administration Malmö AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Knutsson, Hans Knut Inge som är född 1955 och har titeln Extern firmatecknare, Jakobsson, Birgit Elisabeth som är född 1960 och har titeln VD, Jakobsson, Birgit Elisabeth som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Ekelund Knutsson, Pia Anette som är född 1961 och har titeln Suppleant, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Fondbytesprogrammet Administration Malmö AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Fondbytesprogrammet Administration Malmö AB på telefon 0734-295591.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra administrativa tjänster till finansiella marknader ävensom äga och förvalta fast och lös egendom och därmed förenlig verksamhet.

Idag är Fondbytesprogrammet Administration Malmö AB av bolagstypen Aktiebolag.

Fondbytesprogrammet Administration Malmö AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Fondbytesprogrammet Administration Malmö AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-10-07 och Fondbytesprogrammet Administration Malmö AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-10-07.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Fondbytesprogrammet Administration Malmö AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten -externa firmatecknaren

Fondbytesprogrammet Administration Malmö AB har 556661-8459 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.