Novanetworks AB

Skåne län

Information

Novanetworks AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Novanetworks AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Novanetworks AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Novanetworks AB har haft sedan 2004-08-09. Novanetworks AB har funnits sedan och 2004-08-09 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Novanetworks AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järng. 23, 234 35, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-6303190.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Novanetworks AB Privat, ej börsnoterat.

Novanetworks AB har idag 556660-1174 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna är den som för stunden ansvarar för Novanetworks AB

Bolaget skall sälja telefoner och abonnemang samt tillbehör mot företag samt bedriva konsultverksamhet inom telekom ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

I Novanetworks AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Morin, Stefan som är född 1947 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Ahlgren, Fredrik Frans Bo som är född 1974 och har titeln Ordinarie ledamot, Cimen, Ata Dan Selim som är född 1982 och har titeln Ordinarie ledamot, Englund, Karl Gustav Alexander som är född 1972 och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor, .