Stall Venusta Vallis AB

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Stall Venusta Vallis AB. Det finns flera verksamheter som liknar Stall Venusta Vallis AB i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Stall Venusta Vallis AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-11-06 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2004-04-16 så har Stall Venusta Vallis AB varit registrerat och sedan 2005-03-25 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Stall Venusta Vallis AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Stall Venusta Vallis AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Skönadalv. 47, 246 51, Löddeköpinge. Vi ni istället prata med Stall Venusta Vallis AB så kan ni göra det på 070-6698976.

Bolaget ska bedriva hästverksamhet med avel, inackordering och försäljning, att äga och förvalta fast egendom, att ägna sig åt konsultverksamhet inom utbildning och hästbranschen samt annan därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Sjöström, Lars Christer som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjöström, Anneli Kristina som är född 1960 och har titeln Suppleant, Christensen, Lennart Bruno Dahl som är född 1956 och har titeln Revisor, Olsson, Anders Joakim som är född 1970 och har titeln Revisorssuppleant, Brunos Revision och Konsult Firma som är född och har titeln Revisor, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Stall Venusta Vallis AB har 556660-0010 som sitt organisationsnummer.