Per Andersson Invest AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva handel med värdepapper och fastigheter samt äga och förvalta värdepapper och fastigheter samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Per Andersson Invest AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Per Andersson Invest AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2004-04-02 så skapades Per Andersson Invest AB och verksamheten är har F-skattsedel Per Andersson Invest AB har haft det sedan 2005-05-26.

556658-9213 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Per Andersson Invest AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Per Andersson Invest AB så går det att nå dem via telefon på 040-422000 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Per Andersson Invest AB är Andersson, Per Ingvar som är född 1948 och har titeln VD, Andersson, Per Ingvar som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Singman, Bo Gösta som är född 1945 och har titeln Suppleant, Ganestam, Ingvar Nils-Gustaf som är född 1949 och har titeln Revisor, Larsson, Per Magnus Lennart som är född 1960 och har titeln Revisorssuppleant, Ernst & Young AB som är född och har titeln Revisor.