ABL Coaching AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och ABL Coaching AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och ABL Coaching AB är ett av dem. Statusen för ABL Coaching AB är att Bolaget är aktivt.

ABL Coaching AB är ett Aktiebolag och skapades 2004-03-23. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som ABL Coaching AB ska trivas.

ABL Coaching AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall erbjuda tjänster inom affärsorganisations- och ledarskapsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att ABL Coaching AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2004-04-29.

Idag är ABL Coaching AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med ABL Coaching AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-8489797.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med ABL Coaching AB är Lindblad, Eric Bjarne som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindblad, Eva Inger Anette som är född 1959 och har titeln Suppleant, Persson, Staffan Roland som är född 1954 och har titeln Revisor, SM Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

ABL Coaching AB har 556658-2515 som sitt organisationsnummer.