Gato Invest AB

Skåne län

Information

Gato Invest AB är en verksamhet som finns i Lomma. I Gato Invest AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Johansson, Gösta Lennart som är född 1948 och har titeln VD, Johansson, Gösta Lennart som är född 1948 och har titeln Ordinarie ledamot, Isgren, Linda Annette som är född 1954 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Isgren, Elsie Ingegärd som är född 1929 och har titeln Suppleant, Jelinek, Peter Daniel som är född 1973 och har titeln Revisor, BDO Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor.

Vill man kunna komma i kontakt med Gato Invest AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå Gato Invest AB på telefon 070-9408557.

Bolaget skall bedriva investering och tjänsteutveckling inom telekomsektorn samt därmed förenlig verksamhet.

Idag är Gato Invest AB av bolagstypen Aktiebolag.

Gato Invest AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

Gato Invest AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2006-02-23 och Gato Invest AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2006-02-23.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Gato Invest AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Gato Invest AB har 556657-4850 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.