Masken Förvaltnings AB

Skåne län

Information

Masken Förvaltnings AB är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som Masken Förvaltnings AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

Masken Förvaltnings AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2004-03-02. Men sedan 2006-01-19 så har Masken Förvaltnings AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Borgmästarev. 15, 237 31, Bjärred. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på Masken Förvaltnings AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5295660.

Lomma arbetar för att företag som Masken Förvaltnings AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för Masken Förvaltnings AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Aktiebolagets verksamhet ska vara att förvalta och hyra ut fastigheter, handel samtdärmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för Masken Förvaltnings AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till Masken Förvaltnings AB och det är följande personer, Andersson, Claes Magnus som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Svensson, Sven Ola som är född och har titeln Suppleant,Bosatt utomlands inom EES, Ljunggren, Bernt Björn Olof som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Tranås HB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för Masken Förvaltnings AB är 556656-8852.