Mobile Care Sverige Aktiebolag

Skåne län

Information

556655-9125 är organisationsnummer för bolaget Mobile Care Sverige Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Mobile Care Sverige Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Mobile Care Sverige Aktiebolag finns i.

Mobile Care Sverige Aktiebolag har varit registrerat sedan 2004-02-10 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Mobile Care Sverige Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de inte är momsregistrerade.

Mobile Care Sverige Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Mobile Care Sverige Aktiebolag är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Mobile Care Sverige Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-184600 eller genom brev på följande adress:
Löddesnäsv. 3, 237 41, Bjärred

Bolaget ska utveckla och förvalta administrativa system och allmän konsultverksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Mobile Care Sverige Aktiebolag och det är Nilsson, Nils Lennart som är född 1940 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Anita som är född 1939 och har titeln Suppleant, Eskilsson, David Åke Allan som är född 1976 och har titeln Revisor, Softlynx AB som är född och har titeln Revisor,