DUEPART Management AB

Skåne län

Information

DUEPART Management AB är ett bolag som finns i Lomma. I DUEPART Management AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Westerdahl, Kate Susanne som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Westerdahl, Nils Johan Anders som är född 1963 och har titeln Suppleant, Uddenäs, Håkan Bertel som är född 1954 och har titeln Revisor, Håkan Uddenäs Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med DUEPART Management AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå DUEPART Management AB på telefon 046-293518.

Bolaget skall bedriva aktiv förvaltning av bolag, försäljning av produkter och tjänster inom management, ekonomi och finans samt idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är DUEPART Management AB av bolagstypen Aktiebolag.

DUEPART Management AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

DUEPART Management AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-06-24 och DUEPART Management AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-06-24.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för DUEPART Management AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas av -ledamoten

DUEPART Management AB har 556655-5081 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.