Tibou AB

Skåne län

Information

556654-7633 är organisationsnummer för bolaget Tibou AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Tibou AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Tibou AB finns i.

Tibou AB har varit registrerat sedan 2004-01-26 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2004-03-25 vill man istället veta hur det står till med momsen för Tibou AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2004-03-25.

Tibou AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Tibou AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Tibou AB så kan ni göra det på telefon genom 046-55180 eller genom brev på följande adress:
Vasaholm 441, 247 95, Torna-hällestad

Bolaget ska bedriva konferensverksamhet, restaurangverksamhet, kostinformation, evenemang, catering samt konsulttjänster och föreläsningar inom IT.

Det finns olika personer som har en koppling med Tibou AB och det är Boutros, Michell Georges som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Boutros, Kristina Karin Gunilla som är född 1968 och har titeln Suppleant, Lönnberg, Anna Christina som är född 1960 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor,