EdgeBlocks Systems AB

Skåne län

Information

EdgeBlocks Systems AB är en verksamhet som finns i Lomma. I EdgeBlocks Systems AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Svensson, Karl Peter Johan som är född 1967 och har titeln VD, Svensson, Karl Peter Johan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Doyon, Per Christer som är född 1968 och har titeln Suppleant, Andersson, Mats-Åke Lennart som är född 1960 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med EdgeBlocks Systems AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta verksamheten på det sättet så kan ni försöka att nå EdgeBlocks Systems AB på telefon 076-8484838.

Bolaget ska bedriva utveckling och försäljning av informationssystem samt äga och förvalta värdepapper, samt idka härmed förenlig verksamhet.

Idag är EdgeBlocks Systems AB av bolagstypen Aktiebolag.

EdgeBlocks Systems AB är ett av många verksamheter som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas i kommunen.

EdgeBlocks Systems AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2004-02-12 och EdgeBlocks Systems AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2004-02-12.

√ Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för EdgeBlocks Systems AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

EdgeBlocks Systems AB har 556654-1263 som sitt organisation och statusen för verksamheten är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika verksamheter som är Bolaget är aktivt i Skåne län.