Medmate AB

Skåne län

Information

Medmate AB är ett bolag som finns i Lomma. I Medmate AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är Thorsén, Carl Christian Ulfsson som är född 1965 och har titeln Ordinarie ledamot, Thorsén, Ulf Carl Oskar Holgersson som är född 1937 och har titeln Suppleant, Dahl, Claes Ingvar som är född 1951 och har titeln Revisor, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Medmate AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta bolaget på det sättet så kan ni försöka att nå Medmate AB på telefon 073-7007269.

Bolaget skall idka verksamhet med bemanning med och rekrytering av personal till i huvudsak medicinsk industri, privat och offentlig sjukvård. Läkarverksamhet i privat och offentlig sjukvård samt inom läkemedelsindustri. Bedriva kapitalförvaltning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Idag är Medmate AB av bolagstypen Aktiebolag.

Medmate AB är ett av många bolag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att bolag ska trivas i kommunen.

Medmate AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2005-02-17 och Medmate AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2005-02-17.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Medmate AB så är det följande:
Firman tecknas av styrelsen

Medmate AB har 556653-2510 som sitt organisation och statusen för bolaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.