Fruktbudet i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget ska bedriva handel med frukt, kolonialvaror, presentartiklar samt godstransportverksamhet jämte därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Fruktbudet i Malmö AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Fruktbudet i Malmö AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2003-12-04 så skapades Fruktbudet i Malmö AB och verksamheten är har F-skattsedel Fruktbudet i Malmö AB har haft det sedan 2004-01-08.

Fruktbudet i Malmö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-01-08

556652-3303 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Fruktbudet i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Fruktbudet i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 040-910600 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Följande personer är på något sätt aktiva inom Fruktbudet i Malmö AB är Fröborg, Per Fredrik som är född 1976 och har titeln VD, Liljenberg, Carl Folke Jonas som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Blomster, Johan Bertil som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Divall, Per Henrik Marcus som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Götesson, Lars Petter som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot, Otterbeck, Jesper som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotFröborg, Per Fredrik som är född 1976 och har titeln Suppleant, BDO Stockholm AB som är född och har titeln Revisor, Näsfeldt, Sven David Tomas som är född 1960 och har titeln HuvudansvarigrevisorBDO Nordic AB som är född och har titeln Revisor.