Lindströms Bad-, VVS- och Kakelvaruhus i Malmö AB

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Lindströms Bad-, VVS- och Kakelvaruhus i Malmö AB. Det finns flera bolag som liknar Lindströms Bad-, VVS- och Kakelvaruhus i Malmö AB i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja bolagandet i kommunen.

Lindströms Bad-, VVS- och Kakelvaruhus i Malmö AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2004-04-09 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2003-12-02 så har Lindströms Bad-, VVS- och Kakelvaruhus i Malmö AB varit registrerat och sedan 2004-05-06 så har bolaget varit momsregistrerat. Idag är Lindströms Bad-, VVS- och Kakelvaruhus i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler bolag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Lindströms Bad-, VVS- och Kakelvaruhus i Malmö AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Lundav. 72, 212 25, Malmö. Vi ni istället prata med Lindströms Bad-, VVS- och Kakelvaruhus i Malmö AB så kan ni göra det på 040-6809890.

Bolaget skall bedriva försäljning av sanitetsprodukter, badrumsmöbler, kakel, klinker, VVS-produkter och därtill hörande tjänster samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för bolaget är idag Holubec, Jan som är född 1967 och har titeln VD, Holubec, Jan som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Lindström, Bo Gregor som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lindström, Helene Christine som är född 1967 och har titeln Suppleant, Fogelberg, Carl Johan Fredrik som är född 1976 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -Lindström, Bo Gregor -Lindström, Helene Christine Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

Lindströms Bad-, VVS- och Kakelvaruhus i Malmö AB har 556652-2156 som sitt organisationsnummer.