Bjärreds Bensin & Butik AB (Statoil)

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva bensinstation, handel med värdepapper samt konsultation inom reklam och grafisk formgivning ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Bjärreds Bensin & Butik AB (Statoil) vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Bjärreds Bensin & Butik AB (Statoil) en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2003-10-20 så skapades Bjärreds Bensin & Butik AB (Statoil) och verksamheten är har F-skattsedel Bjärreds Bensin & Butik AB (Statoil) har haft det sedan 2004-02-12.

Bjärreds Bensin & Butik AB (Statoil) är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2004-02-12

556650-2000 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är Bjärreds Bensin & Butik AB (Statoil) Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Bjärreds Bensin & Butik AB (Statoil) så går det att nå dem via telefon på 046-295500 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom Bjärreds Bensin & Butik AB (Statoil) är Hansson, Mårten Runo Joacim som är född 1969 och har titeln Ordinarie ledamot, Karlsson, Lisbeth Maria som är född 1970 och har titeln Suppleant, Björk, Ola Folke Oskar som är född 1977 och har titeln Revisor, .