Part - Supply System Göran Karlsson AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Part - Supply System Göran Karlsson AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Part - Supply System Göran Karlsson AB är ett av dem. Statusen för Part - Supply System Göran Karlsson AB är att Bolaget är aktivt.

Part - Supply System Göran Karlsson AB är ett Aktiebolag och skapades 2003-10-17. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Part - Supply System Göran Karlsson AB ska trivas.

Part - Supply System Göran Karlsson AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall sälja datorutrustning och produkter för industriell märkning såsom etiketteringsmaskiner samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Part - Supply System Göran Karlsson AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2003-11-06.

Idag är Part - Supply System Göran Karlsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Part - Supply System Göran Karlsson AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 042-388500.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Part - Supply System Göran Karlsson AB är Ripa, Bengt Johan som är född 1970 och har titeln Ordinarie ledamot, Persson Ripa, Mona Christina som är född 1975 och har titeln Suppleant, Wilhelmsson, Lars Anders som är född 1957 och har titeln Revisor, BDO Nordic Helsingborg Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .

Part - Supply System Göran Karlsson AB har 556648-9877 som sitt organisationsnummer.