Jan Strand Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Jan Strand Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Jan Strand Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Jan Strand Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Jan Strand Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2003-07-04. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Jan Strand Aktiebolag ska trivas.

Jan Strand Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-26. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva transporter samt äga och förvalta värdepapper samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Jan Strand Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-05-26.

Idag är Jan Strand Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Jan Strand Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-3122531.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

De som är på något sätt har med Jan Strand Aktiebolag är Strand, Hildur Ann-Marie som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Strand, Jan Erik som är född 1942 och har titeln Suppleant, Lodin, Per-Olof som är född 1956 och har titeln Revisor, Per-Olof Lodin Revision Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Jan Strand Aktiebolag har 556646-8129 som sitt organisationsnummer.