IKC Pension AB

Skåne län

Information

556641-8785 är organisationsnummer för företaget IKC Pension AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som IKC Pension AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som IKC Pension AB finns i.

IKC Pension AB har varit registrerat sedan 2003-03-18 och det finns flera företag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Företaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-08-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för IKC Pension AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2005-11-10.

IKC Pension AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för IKC Pension AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med IKC Pension AB så kan ni göra det på telefon genom 040-981548 eller genom brev på följande adress:
Rundelsg. 14, 211 36, Malmö

Bolaget ska bedriva försäkringsförmedling, förmedling av värdepappersfonder ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med IKC Pension AB och det är Knutsson, Hans Knut Inge som är född 1955 och har titeln Ordinarie ledamot, Bernéli, Cecilia Christina som är född 1971 och har titeln Suppleant, Salander, Eric Gunnar som är född 1967 och har titeln Revisor, Öhrlings PricewaterhouseCoopers AB som är född och har titeln Revisor,