M R Hansson & partners kommunikation AB

Skåne län

Information

556639-8912 är organisationsnummer för verksamheten M R Hansson & partners kommunikation AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som M R Hansson & partners kommunikation AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som M R Hansson & partners kommunikation AB finns i.

M R Hansson & partners kommunikation AB har varit registrerat sedan 2003-02-14 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-03-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för M R Hansson & partners kommunikation AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-03-20.

M R Hansson & partners kommunikation AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för M R Hansson & partners kommunikation AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med M R Hansson & partners kommunikation AB så kan ni göra det på telefon genom 070-6651122 eller genom brev på följande adress:
Gustav Adolfs Torg 51, 211 39, Malmö

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet och produktion av marknads- och företagsinformation. Bolaget skall även bedriva värdepappersförvaltning.

Det finns olika personer som har en koppling med M R Hansson & partners kommunikation AB och det är Hansson, Mats Robert som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Noreke, Catarina Louise som är född 1956 och har titeln Suppleant, KPMG AB som är född och har titeln Revisor, Nilsson, Mona Christina som är född 1971 och har titeln Huvudansvarigrevisor,