HaPeMa Tak AB

Skåne län

Information

556639-8581 är organisationsnummer för bolaget HaPeMa Tak AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som HaPeMa Tak AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som HaPeMa Tak AB finns i.

HaPeMa Tak AB har varit registrerat sedan 2003-02-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-04-10 vill man istället veta hur det står till med momsen för HaPeMa Tak AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-04-10.

HaPeMa Tak AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för HaPeMa Tak AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med HaPeMa Tak AB så kan ni göra det på telefon genom 040-416010 eller genom brev på följande adress:
Järng. 29, 0 , Lomma

Bolaget ska bedriva takentreprenad och därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med HaPeMa Tak AB och det är Tholén, Hans Olov som är född 1944 och har titeln VD, Tholén, Hans Olov som är född 1944 och har titeln Ordinarie ledamot, Tholén, Hans Peter Martin som är född 1966 och har titeln Suppleant, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, Hansson, Paul Mikael Åke som är född 1964 och har titeln Huvudansvarigrevisor,