Prosperous Wind Enterprise Aktiebolag

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Prosperous Wind Enterprise Aktiebolag är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Prosperous Wind Enterprise Aktiebolag är ett av dem. Statusen för Prosperous Wind Enterprise Aktiebolag är att Bolaget är aktivt.

Prosperous Wind Enterprise Aktiebolag är ett Aktiebolag och skapades 2003-02-20. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Prosperous Wind Enterprise Aktiebolag ska trivas.

Prosperous Wind Enterprise Aktiebolag är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-08. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget ska utveckla, uppföra, äga och driva vindkraftparker samt därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Prosperous Wind Enterprise Aktiebolag är momsregistrerat och det har de varit sedan 2006-06-08.

Idag är Prosperous Wind Enterprise Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Prosperous Wind Enterprise Aktiebolag så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 070-9426615.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Prosperous Wind Enterprise Aktiebolag är Arvell, Nils Peter som är född 1960 och har titeln Ordinarie ledamot, Falkman, Oskar Jacob Henrik som är född 1943 och har titeln Suppleant, Rasmusson, Lars Johan som är född 1964 och har titeln Revisor, Deloitte AB som är född och har titeln Revisor, .

Prosperous Wind Enterprise Aktiebolag har 556639-6429 som sitt organisationsnummer.