HJ Andréasson AB

Skåne län

Information

HJ Andréasson AB är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som HJ Andréasson AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

HJ Andréasson AB är F-skattregistrerade och det har bolaget varit sedan 2003-03-20.

HJ Andréasson AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-12-06. Men sedan 2003-03-20 så har HJ Andréasson AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till Björnbärsg. 20, 234 43, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på HJ Andréasson AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 040-531400.

Lomma arbetar för att bolag som HJ Andréasson AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för HJ Andréasson AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva försäljning av hus, handel med och förvaltning av värdepapper, förvaltning av fastigheter, fastighetsskötsel, handel med elektronik inom databranschen samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för HJ Andréasson AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten.

Det finns idag lite personer som är kopplade till HJ Andréasson AB och det är följande personer, Andréasson, Hans-Johan Edvin som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Andréasson, Eva Ingeborg Gunilla som är född 1962 och har titeln Suppleant, Karlsson, Lars Anders som är född 1963 och har titeln Revisor, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för HJ Andréasson AB är 556637-1653.