Eskilsson & Eskilsson AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva IT-konsultverksamhet och Internetbaserad verksamhet såsom webbmagasin och portaler samt därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Eskilsson & Eskilsson AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Eskilsson & Eskilsson AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2002-12-04 så skapades Eskilsson & Eskilsson AB och företaget är har F-skattsedel Eskilsson & Eskilsson AB har haft det sedan 2003-10-02.

Eskilsson & Eskilsson AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2003-10-02

556636-1613 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Eskilsson & Eskilsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Eskilsson & Eskilsson AB så går det att nå dem via telefon på 040-265136 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Eskilsson & Eskilsson AB är Eskilsson, Per Olof som är född 1968 och har titeln Ordinarie ledamot, Eskilsson, Lilly Camilla Marlén som är född 1969 och har titeln Suppleant, Nilsson, Sven Erik som är född 1952 och har titeln Revisor, Förenade Revisorer i Alingsås AB som är född och har titeln Revisor, .