Museo AB

Skåne län

Information

556635-9526 är organisationsnummer för bolaget Museo AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Museo AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Museo AB finns i.

Museo AB har varit registrerat sedan 2002-11-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2003-02-20 vill man istället veta hur det står till med momsen för Museo AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2003-02-20.

Museo AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Museo AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Museo AB så kan ni göra det på telefon genom 040-262014 eller genom brev på följande adress:
Ernst Ahlgrensg. 4 A, 217 59, Malmö

Bolaget skall bedriva detaljhandel med kläder, tillverkning och handel med produkter inom heminredning såsom möbler och present- artiklar, konsultverksamhet inom butiksförsäljning och trädgårds- anläggning samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Museo AB och det är Dahlberg, Daniela Marie som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Martinsson, Nicola Anita som är född 1978 och har titeln Suppleant, Zinnert, Marie Tomasine som är född 1980 och har titeln Suppleant, Andersson, Bengt Roland som är född 1957 och har titeln Revisor, Resursgruppen i Sverige AB som är född och har titeln Revisor,