bexco AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva rådgivning i affärsutvecklings-, lednings-, och organisationsfrågor och andra företagsekonomiska frågor och bedriva investeringsverkamhet ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för bexco AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är bexco AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2002-08-02 så skapades bexco AB och verksamheten är har F-skattsedel bexco AB har haft det sedan 2002-12-05.

bexco AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-12-05

556630-3136 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är bexco AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med bexco AB så går det att nå dem via telefon på 070-6381767 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom bexco AB är Bergström, Jan Erik som är född 1951 och har titeln VD, Bergström, Jan Erik som är född 1951 och har titeln Ordinarie ledamot, Bergström, Anna Sofie Elisabeth som är född 1954 och har titeln Suppleant, Gabrielsson, Maria Christina E som är född 1942 och har titeln Revisor, Christina Gabrielsson Revision AB som är född och har titeln Revisor, .