Benny Jönsson Fastighetsförmedling AB

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Benny Jönsson Fastighetsförmedling AB. Det finns flera verksamheter som liknar Benny Jönsson Fastighetsförmedling AB i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

Benny Jönsson Fastighetsförmedling AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-08-15 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2002-07-09 så har Benny Jönsson Fastighetsförmedling AB varit registrerat och sedan 2002-08-15 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är Benny Jönsson Fastighetsförmedling AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Benny Jönsson Fastighetsförmedling AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Smultrong. 32, 234 43, Lomma. Vi ni istället prata med Benny Jönsson Fastighetsförmedling AB så kan ni göra det på 040-80080.

Bolaget skall bedriva fastighetsförmedling, fastighetsförvaltning samt därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Jönsson, Sven-Erik Benni som är född 1945 och har titeln Ordinarie ledamot, Jönsson, Lena Britt-Marie som är född 1947 och har titeln Suppleant, Knutsson, Berth Åke som är född 1959 och har titeln Revisor, BDO Feinstein International Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten .

Benny Jönsson Fastighetsförmedling AB har 556629-9268 som sitt organisationsnummer.