Atrex AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Atrex AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många bolag där och Atrex AB är ett av dem. Statusen för Atrex AB är att Bolaget är aktivt.

Atrex AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-07-02. Det finns flera olika bolag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där bolaget finns i jobbar för att bolag som Atrex AB ska trivas.

Atrex AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05. I Lomma så finns det flera olika bolag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva försäljningsverksamhet över Internet med produkter som DVD-filmer, musik-CD och likvärdiga produkter i sortimentet. Bolaget kommer också att utveckla egna nya interaktiva försäljningstjänster på Internet med ljud och bild samt idka därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Atrex AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-05.

Idag är Atrex AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Atrex AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-6444040.

Firman tecknas av styrelsen.

De som är på något sätt har med Atrex AB är Hedström, Alex Daniel som är född 1975 och har titeln VD, Hedström, Alex Daniel som är född 1975 och har titeln Ordinarie ledamot, Johansson, Torbjörn Kent Magnus som är född 1980 och har titeln Suppleant, Jonzon, Nils Peter som är född 1953 och har titeln Revisor, Revisor Peter Jonzon AB som är född och har titeln Revisor, .

Atrex AB har 556628-7719 som sitt organisationsnummer.