ExpoTime Scandinavia AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva reklambyråverksamhet, producera skylt-, dekor- och utställningsmaterial samt webproduktion och i samband därmed lämna datakonsultation jämte därmed förenlig verksamhet, samt även import och export inom ovanstående.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för ExpoTime Scandinavia AB vars verksamheterstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är ExpoTime Scandinavia AB en av många verksamheter vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande verksamheter så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2002-07-05 så skapades ExpoTime Scandinavia AB och verksamheten är har F-skattsedel ExpoTime Scandinavia AB har haft det sedan 2007-01-11.

ExpoTime Scandinavia AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2002-08-15

556628-0912 är organisationsnummret för verksamheten som finns i Lomma.

Just nu är ExpoTime Scandinavia AB Privat, ej börsnoterat och det finns många verksamheter som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med ExpoTime Scandinavia AB så går det att nå dem via telefon på 040-414687 fungerar inte det går det att skicka ett brev till verksamheten på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen

Följande personer är på något sätt aktiva inom ExpoTime Scandinavia AB är Andersson, Rolf Lennart som är född 1952 och har titeln Ordinarie ledamot, Andersson, Lars-Anders Roger som är född 1965 och har titeln Suppleant, Månsson, Kim Jeanette som är född 1957 och har titeln Revisor, .