CALUMI AB

Skåne län

Information

CALUMI AB är ett av många företag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som CALUMI AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av företag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

CALUMI AB är F-skattregistrerade och det har företaget varit sedan 2002-10-10.

CALUMI AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2002-04-19. Men sedan 2002-10-10 så har CALUMI AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till företaget så gör man det till Slipareg. 9, 234 36, Lomma. Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på CALUMI AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 070-5511724.

Lomma arbetar för att företag som CALUMI AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för CALUMI AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat företag i Skåne län.

Bolaget skall utveckla, producera och sälja dataprogramvaror, driva handel med dataprodukter och datatjänster, tillhandahålla rådgivnings- och undervisningstjänster, tillhandahålla bokföringstjänster och datorkraft samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för CALUMI AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen.

Det finns idag lite personer som är kopplade till CALUMI AB och det är följande personer, Larsson, Jan Ingmar som är född 1956 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Gunnel Agneta som är född 1959 och har titeln Suppleant, Levin, Boo Erik Håkan som är född 1949 och har titeln Revisor, Aktiv Revision & Redovisning som är född och har titeln Revisor,

Organisationsnummer för CALUMI AB är 556626-9550.