Bjerreds Tak AB

Skåne län

Information

556625-2044 är organisationsnummer för bolaget Bjerreds Tak AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Bjerreds Tak AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Bjerreds Tak AB finns i.

Bjerreds Tak AB har varit registrerat sedan 2002-03-12 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-11 vill man istället veta hur det står till med momsen för Bjerreds Tak AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-11.

Bjerreds Tak AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Bjerreds Tak AB är följande:
Firman tecknas var för sig av -Larsson, Carina Malin Cecilia -Larsson, Sven Anders Olof

Vill ni komma i kontakt med Bjerreds Tak AB så kan ni göra det på telefon genom 046-291390 eller genom brev på följande adress:
Hovslagarev. 1, 237 32, Bjärred

Bolaget skall bedriva takbeläggning och byggnadsarbeten ävensom idka annan därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Bjerreds Tak AB och det är Larsson, Sven Anders Olof som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Larsson, Carina Malin Cecilia som är född 1970 och har titeln Suppleant, Lexryd, Ann-Lis Margareta som är född 1950 och har titeln Revisor, Lundabygdens Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,