Bengtssons Blommor i Lomma AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Bengtssons Blommor i Lomma AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många verksamheter där och Bengtssons Blommor i Lomma AB är ett av dem. Statusen för Bengtssons Blommor i Lomma AB är att Bolaget är aktivt.

Bengtssons Blommor i Lomma AB är ett Aktiebolag och skapades 2002-03-20. Det finns flera olika verksamheter i Skåne län som är ett stort län. Lomma där verksamheten finns i jobbar för att verksamheter som Bengtssons Blommor i Lomma AB ska trivas.

Bengtssons Blommor i Lomma AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-18. I Lomma så finns det flera olika verksamheter som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva odling av växter och handel med blommor och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Bengtssons Blommor i Lomma AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2005-08-18.

Idag är Bengtssons Blommor i Lomma AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Bengtssons Blommor i Lomma AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på 040-412111.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna.

De som är på något sätt har med Bengtssons Blommor i Lomma AB är Lazic, Aleksandar som är född 1972 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Lazic, Snjezana som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Björklund, Ljiljana Lilian som är född 1954 och har titeln Suppleant, Wikfalk, Lennart Alf Folke som är född 1940 och har titeln Revisor, Grant Thornton Sweden AB som är född och har titeln Revisor, .

Bengtssons Blommor i Lomma AB har 556624-4488 som sitt organisationsnummer.