OBM Byggnadsbesiktningar AB

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter OBM Byggnadsbesiktningar AB. Det finns flera verksamheter som liknar OBM Byggnadsbesiktningar AB i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja verksamheterandet i kommunen.

OBM Byggnadsbesiktningar AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2002-05-09 och det finns flera verksamheter som är det i Skåne län.

Sedan 2002-02-20 så har OBM Byggnadsbesiktningar AB varit registrerat och sedan 2002-05-09 så har verksamheten varit momsregistrerat. Idag är OBM Byggnadsbesiktningar AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler verksamheter som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med OBM Byggnadsbesiktningar AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Järng. 11, 234 35, Lomma. Vi ni istället prata med OBM Byggnadsbesiktningar AB så kan ni göra det på 040-158560.

Föremålet för bolagets verksamhet är att utföra överlåtelse- besiktning, energideklarationer, fuktutredning, avfuktning samt installation och försäljning av luftbehandling och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för verksamheten är idag Håkansson, Per Håkan som är född 1952 och har titeln Extern firmatecknare, Jönsson, Nils Berne som är född 1949 och har titeln VD, Jönsson, Nils Berne som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Johnsson, Lars Peter som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Bengtsson, Nils Håkan som är född 1962 och har titeln Ordinarie ledamot, Gripstedt, Jan Anders som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamotWestesson, Anders Ingemar som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot, Frank, Bengt Niclas Valdemar som är född 1966 och har titeln Revisor, Jan Olof Rosengren Livs Aktiebolag som är född och har titeln Revisor.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas två i förening av -ledamöterna -externa firmatecknaren Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder .

OBM Byggnadsbesiktningar AB har 556624-3753 som sitt organisationsnummer.