Thernströms Trafikskola AB

Skåne län

Information

556624-2300 är organisationsnummer för verksamheten Thernströms Trafikskola AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Thernströms Trafikskola AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Thernströms Trafikskola AB finns i.

Thernströms Trafikskola AB har varit registrerat sedan 2002-02-19 och det finns flera verksamheter i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är ej registrerat för F-skatt vill man istället veta hur det står till med momsen för Thernströms Trafikskola AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-08-05.

Thernströms Trafikskola AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera verksamheter i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Thernströms Trafikskola AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen

Vill ni komma i kontakt med Thernströms Trafikskola AB så kan ni göra det på telefon genom 046-294670 eller genom brev på följande adress:
N. Västkustv. 5, 237 37, Bjärred

Bolaget skall bedriva körskoleverksamhet, äga och förvalta värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Thernströms Trafikskola AB och det är Thernström, Mats Torsten som är född 1939 och har titeln Ordinarie ledamot, Thernström, Eva Barbro Maria som är född 1963 och har titeln Suppleant, Appelgren, Ulf Thomas som är född 1962 och har titeln Revisor, Arevenue AB som är född och har titeln Revisor,