ScanBi Diagnostics AB

Skåne län

Information

556623-4893 är organisationsnummer för bolaget ScanBi Diagnostics AB. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som ScanBi Diagnostics AB är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som ScanBi Diagnostics AB finns i.

ScanBi Diagnostics AB har varit registrerat sedan 2002-02-08 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2002-03-04 vill man istället veta hur det står till med momsen för ScanBi Diagnostics AB så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2002-03-04.

ScanBi Diagnostics AB är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för ScanBi Diagnostics AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna Dessutom har verkställande direktören rätt att teckna firman beträffande löpande förvaltningsåtgärder

Vill ni komma i kontakt med ScanBi Diagnostics AB så kan ni göra det på telefon genom 040-415544 eller genom brev på följande adress:
Växtskyddsv. 1, 230 53, Alnarp

Bolaget skall bedriva spårbarhet av genetiskt modifierade organismer (GMO), genspårning för olika agrara och veterinärmedicinska applikationer samt därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med ScanBi Diagnostics AB och det är Dahlqvist, Leif Anders som är född 1959 och har titeln VD, Sandager, Line som är född och har titeln Vice VD,Bosatt utomlands inom EES, Dahlqvist, Leif Anders som är född 1959 och har titeln Ordinarie ledamot, Sandager, Line som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Stolt, Johan Patrik som är född 1966 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Nyström, Lars Ludvigh Stensson som är född 1949 och har titeln RevisorNyström & Partners Horwath KB som är född och har titeln Revisor,