Boulder AB

Skåne län

Information

Boulder AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Boulder AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Boulder AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Boulder AB har haft sedan 2002-03-11. Boulder AB har funnits sedan och 2002-03-11 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Boulder AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Småhögsg. 10, 234 38, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-413708.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Boulder AB Privat, ej börsnoterat.

Boulder AB har idag 556619-1135 som sitt organisationummer.

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Boulder AB

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom managing och affärsutveckling samt därmed förenlig verksamhet.

I Boulder AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Franzén, Barbro Agneta Elna som är född 1943 och har titeln Ordinarie ledamot, Franzén, Lars Erik som är född 1945 och har titeln Suppleant, Dahlberg, Lena Birgitta som är född 1952 och har titeln Revisor, Lena Dahlberg Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .