International yacht in Sweden AB

Skåne län

Information

International yacht in Sweden AB är ett av många bolag som finns i Lomma. Det är nämligen den kommunen som International yacht in Sweden AB finns i och den tillhör även Skåne län som är ett län fyllt av olika typer av bolag som kan vara aktiebolag, enskild firma, handelsbolag m.m.

International yacht in Sweden AB som idag finns i Skåne län har varit registrerat sedan 2001-10-30. Men sedan 2001-11-19 så har International yacht in Sweden AB varit momsregistrerat.

Vill man kunna skicka ett brev eller liknande till bolaget så gör man det till . Vill man inte skicka brev utan istället prata med någon på International yacht in Sweden AB så kan man testa att nå dem på telefon via detta nr: 0708-232732.

Lomma arbetar för att bolag som International yacht in Sweden AB ska trivas i kommunen.

I dag är ägarförhållandet Privat, ej börsnoterat för International yacht in Sweden AB. Det finns flera Privat, ej börsnoterat bolag i Skåne län.

Bolaget skall bedriva inköp, försäljning och konsultationer av motor segelbåtar och båttillbehör, inköp och försäljning av bilar, inköp och försäljning av fritidsartiklar, städverksamhet samt därmed förenlig verksamhet.

Firmatecknare för International yacht in Sweden AB är följande:
Firman tecknas av styrelsen Särskild delgivningsmottagare saknas. Bolaget saknar registrerad kvalificerad revisor..

Det finns idag lite personer som är kopplade till International yacht in Sweden AB och det är följande personer, Cavala Andelic, Katarina Julia som är född och har titeln Ordinarie ledamot,Bosatt utomlands inom EES, Johnson, Nicolas Shaw som är född 1988 och har titeln Suppleant,

Organisationsnummer för International yacht in Sweden AB är 556616-0502.