Evenemangsteknik i Malmö AB

Skåne län

Information

Bolaget skall bedriva arrangemang, marknadsföring och konceptbyggnad för nattklubbar och diskotek, bokningsverksamhet, om- och nybyggnation samt renovering av restaurang- och nattklubbsmiljöer och därmed förenlig verksamhet. Verksamheten är inriktad på nöjesbranschen.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Evenemangsteknik i Malmö AB vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Evenemangsteknik i Malmö AB ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande företag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2001-07-03 så skapades Evenemangsteknik i Malmö AB och företaget är har F-skattsedel Evenemangsteknik i Malmö AB har haft det sedan 2001-08-20.

Evenemangsteknik i Malmö AB är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2001-08-20

556608-8117 är organisationsnummret för företaget som finns i Lomma.

Just nu är Evenemangsteknik i Malmö AB Privat, ej börsnoterat och det finns många företag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Evenemangsteknik i Malmö AB så går det att nå dem via telefon på 040-414244 fungerar inte det går det att skicka ett brev till företaget på följande adress: .

Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Följande personer är på något sätt aktiva inom Evenemangsteknik i Malmö AB är Olsson, Johan Rasmus som är född 1978 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Kjell Ronnie som är född 1950 och har titeln Suppleant, Bern, Karin Annika som är född 1960 och har titeln Revisor, BDO Nordic Malmö Kommanditbolag som är född och har titeln Revisor, .