Anders Nilsson Bensin AB (Statoil)

Skåne län

Information

556608-1526 är organisationsnummer för bolaget Anders Nilsson Bensin AB (Statoil). Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Anders Nilsson Bensin AB (Statoil) är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Anders Nilsson Bensin AB (Statoil) finns i.

Anders Nilsson Bensin AB (Statoil) har varit registrerat sedan 2001-03-06 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2001-05-28 vill man istället veta hur det står till med momsen för Anders Nilsson Bensin AB (Statoil) så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2001-05-28.

Anders Nilsson Bensin AB (Statoil) är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Anders Nilsson Bensin AB (Statoil) är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Anders Nilsson Bensin AB (Statoil) så kan ni göra det på telefon genom 040-413002 eller genom brev på följande adress:
Bronsg. 5, 234 35, Lomma

Bolaget skall driva bensinstation och handel med värdepapper ävensom idka därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Anders Nilsson Bensin AB (Statoil) och det är Nilsson, Bo Anders som är född 1964 och har titeln Ordinarie ledamot, Nilsson, Karin Ulla-Britt som är född 1940 och har titeln Suppleant, Björk, Ola Folke Oskar som är född 1977 och har titeln Revisor,