Crystal Clear Communications i Lund AB

Skåne län

Information

Crystal Clear Communications i Lund AB är ett företag som finns i Lomma. I Crystal Clear Communications i Lund AB finns det lite olika personer som är förknippade och det är le Pluart, Joanna Victoria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, le Pluart, Henri Alexandre Joseph som är född 1942 och har titeln Suppleant, Kling, Johan Andreas Håkan som är född 1975 och har titeln Revisor, Hans Andersson Group AB som är född och har titeln Revisor, .

Vill man kunna komma i kontakt med Crystal Clear Communications i Lund AB så kan man göra det på flera sätt, ett sätt är att skicka brev till dem på följande adress: . Vill ni inte kontakta företaget på det sättet så kan ni försöka att nå Crystal Clear Communications i Lund AB på telefon 046-247020.

Bolaget skall bedriva konsult- och serviceverksamhet inom det engelska språket och marknadsföring samt därmed förenlig verk- samhet.

Idag är Crystal Clear Communications i Lund AB av bolagstypen Aktiebolag.

Crystal Clear Communications i Lund AB är ett av många företag som finns i Skåne län och Lomma arbetar för att företag ska trivas i kommunen.

Crystal Clear Communications i Lund AB innehar F-skattsedel och det har de haft sedan 2001-08-08 och Crystal Clear Communications i Lund AB är även registrerat för mervärdesskatt vilket de har varit sedan 2001-08-08.

Vill man veta vilka det är som är firmatecknare för Crystal Clear Communications i Lund AB så är det följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Crystal Clear Communications i Lund AB har 556607-8142 som sitt organisation och statusen för företaget är Bolaget är aktivt.

Idag finns det flera olika bolag som är Bolaget är aktivt i Skåne län.