Psykologkonsult Marian Olsson AB

Skåne län

Information

I Lomma finns det ett Aktiebolag som heter Psykologkonsult Marian Olsson AB. Det finns flera företag som liknar Psykologkonsult Marian Olsson AB i Skåne län. Lomma är verksamma för att främja företagandet i kommunen.

Psykologkonsult Marian Olsson AB är registrerat F-skatt och har varit det sedan 2001-01-29 och det finns flera bolag som är det i Skåne län.

Sedan 2001-01-02 så har Psykologkonsult Marian Olsson AB varit registrerat och sedan 2001-01-29 så har företaget varit momsregistrerat. Idag är Psykologkonsult Marian Olsson AB Privat, ej börsnoterat och det finns fler företag som är det i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Psykologkonsult Marian Olsson AB så kan man gör det genom att posta ett brev till Rutsborgsv. 3, 237 41, Bjärred. Vi ni istället prata med Psykologkonsult Marian Olsson AB så kan ni göra det på 040-120201.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom personalrekrytering, organisations- och personalutveckling, undervisning, publikationer, psykologisk verksamhet och hälso- och sjukvård samt därmed förenlig verksamhet samt förvaltning och uthyrning av fastigheter och därmed förenlig verksamhet samt förvaltning av värdepapper och därmed förenlig verksamhet.

De som idag har ett visst ansvar för företaget är idag Olsson, Marian som är född 1957 och har titeln Ordinarie ledamot, Olsson, Jan Erik som är född 1953 och har titeln Suppleant, Herrlander, Eva Liselotte som är född 1957 och har titeln Revisor, Herrlander Revision AB som är född och har titeln Revisor, .

Firman tecknas av styrelsen .

Psykologkonsult Marian Olsson AB har 556600-2183 som sitt organisationsnummer.