Xenex Aktiebolag

Skåne län

Information

Bolaget skall inom medicintekniska branschen driva rådgivning avseende företagsledning, teknik, licensärende, patenterade uppfinningar, tekniska apparater och produkter, handel med tekniska apparater och produkter samt köpa, sälja och förvalta värdepapper, ävensom driva därmed förenlig verksamhet.

Så lyder verksamhetsbeskrivningen för Xenex Aktiebolag vars bolagstyp är Aktiebolag.

I Lomma så är Xenex Aktiebolag ett av många bolag vars bolagstyp är Aktiebolag och tittar vi till hela Skåne län så finns det ännu fler.

Lomma arbetar för att främja liknande bolag så att det ska trivas både i Lomma och i Skåne län. Redan 2000-11-02 så skapades Xenex Aktiebolag och bolaget är har F-skattsedel Xenex Aktiebolag har haft det sedan 2000-12-14.

Xenex Aktiebolag är även registrerat för moms vilket de har varit sedan 2000-12-14

556599-4158 är organisationsnummret för bolaget som finns i Lomma.

Just nu är Xenex Aktiebolag Privat, ej börsnoterat och det finns många bolag som är Privat, ej börsnoterat i Skåne län

Vill ni komma i kontakt med Xenex Aktiebolag så går det att nå dem via telefon på 070-6462940 fungerar inte det går det att skicka ett brev till bolaget på följande adress: .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamöterna

Följande personer är på något sätt aktiva inom Xenex Aktiebolag är Jeppsson, Jan Bertil som är född 1946 och har titeln Ordinarie ledamot,Styrelseordförande, Jeppsson, Helene Marie-Louise som är född 1949 och har titeln Ordinarie ledamot, Rodenstam, Elin Frida som är född 1975 och har titeln Suppleant, Eskilsson, David Åke Allan som är född 1976 och har titeln Revisor, Softlynx AB som är född och har titeln Revisor, .