Preventia Aktiebolag

Skåne län

Information

556598-2062 är organisationsnummer för bolaget Preventia Aktiebolag. Organisationsnummer används för att hålla koll på alla organisationer genom ett unikt nr som i sin tur är kopplat till organisationen.

Bolagstypen som Preventia Aktiebolag är Aktiebolag. Det finns idag flera olika Aktiebolag i Lomma som är den kommunen som Preventia Aktiebolag finns i.

Preventia Aktiebolag har varit registrerat sedan 2000-10-19 och det finns flera bolag i Skåne län som har funnits sedan dess.

Bolaget är aktivt och det har det varit sedan ett tag tillbaka. Bolaget är registrerade för F-skatt vilket de har varit sedan 2000-11-21 vill man istället veta hur det står till med momsen för Preventia Aktiebolag så kan det vara bra att veta att de är momsregistrerade vilket de också har varit sedan 2000-11-21.

Preventia Aktiebolag är Privat, ej börsnoterat och det finns flera bolag i Lomma som också är Privat, ej börsnoterat.

Firmatecknare för Preventia Aktiebolag är följande:
Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten

Vill ni komma i kontakt med Preventia Aktiebolag så kan ni göra det på telefon genom 046-295358 eller genom brev på följande adress:
Morkullev. 31, 237 36, Bjärred

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet inom projektledning, kvalitetsledning och regulatorisk verksamhet liksom därmed förenlig verksamhet, samt arkitektbyråverksamhet liksom därmed förenlig verksamhet.

Det finns olika personer som har en koppling med Preventia Aktiebolag och det är Sjögren, Anette Maria som är född 1963 och har titeln VD, Sjögren, Anette Maria som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Sjögren, Carl Erik Magnus som är född 1963 och har titeln Suppleant, Johansson, Börje Malte Valter som är född 1944 och har titeln Revisor, Börje Johansson Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor,