Blue Orange Events and Communication AB

Skåne län

Information

Aktiebolag finns det flera av i Lomma och Blue Orange Events and Communication AB är ett av dem. Skåne län är ett stort län där det finns många företag där och Blue Orange Events and Communication AB är ett av dem. Statusen för Blue Orange Events and Communication AB är att Bolaget är aktivt.

Blue Orange Events and Communication AB är ett Aktiebolag och skapades 2000-11-24. Det finns flera olika företag i Skåne län som är ett stort län. Lomma där företaget finns i jobbar för att företag som Blue Orange Events and Communication AB ska trivas.

Blue Orange Events and Communication AB är F-skattregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03. I Lomma så finns det flera olika företag som är F-skattregistrerade.

Bolaget skall bedriva konsultverksamhet rörande mässor, kongresser, konferenser och liknande tillställningar och därmed förenlig verksamhet.

Gillar man fakta om moms så är det bra att veta att Blue Orange Events and Communication AB är momsregistrerat och det har de varit sedan 2002-10-03.

Idag är Blue Orange Events and Communication AB Privat, ej börsnoterat och det finns flera företag som är det idag i Lomma.

Vill man komma i kontakt med Blue Orange Events and Communication AB så kan man välja två tillvägagångssätt det ena är att ringa dem på .

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas ensam av -Berglund, Kent Esbjörn.

De som är på något sätt har med Blue Orange Events and Communication AB är Berglund, Kent Esbjörn som är född 1964 och har titeln Extern firmatecknare, Lige Berglund, Ursula Katarina som är född 1963 och har titeln Ordinarie ledamot, Lige Berglund, Alexandra Maria M som är född 1990 och har titeln Suppleant, Persson, Inger Marit som är född 1950 och har titeln Revisor, Norra Skånes Revisionsbyrå Aktiebolag som är född och har titeln Revisor, .

Blue Orange Events and Communication AB har 556597-8375 som sitt organisationsnummer.