Garageportexperten i Lomma AB

Skåne län

Information

Garageportexperten i Lomma AB hittar ni ett Skåne län som inte är som andra län. I Skåne län hittar ni Lomma som är den kommunen där Garageportexperten i Lomma AB finns. I Lomma så finns det många olika Aktiebolag och i Skåne län så finns det ännu fler Aktiebolag. Garageportexperten i Lomma AB tillhör verksamheterstypen Aktiebolag och verksamheten har F-skatt vilket Garageportexperten i Lomma AB har haft sedan 2001-01-29. Garageportexperten i Lomma AB har funnits sedan och 2001-01-29 så registrerades verksamheten för moms.

Vill ni skicka post till Garageportexperten i Lomma AB så kan ni göra det genom att skicka er post till Järng. 14, 234 35, Lomma men känner ni att ni istället vill försöka nå verksamheten genom telefon så kan ni nå dem på 040-412118.

Lomma arbetar för att verksamheter ska trivas samtidigt verkar även Skåne län för att locka till sig fler verksamheter.

Idag är Garageportexperten i Lomma AB Privat, ej börsnoterat.

Garageportexperten i Lomma AB har idag 556597-7898 som sitt organisationummer.

Firman tecknas av styrelsen Firman tecknas var för sig av -ledamoten -suppleanten är den som för stunden ansvarar för Garageportexperten i Lomma AB

Bolaget skall bedriva försäljning, service och montering av portar, handel med värdepapper samt därmed förenlig verksamhet.

I Garageportexperten i Lomma AB så finns följande personer som är verksamma på ett eller annat sätt, och det är Ståhl, Ulf Peter Mikael som är född 1967 och har titeln Ordinarie ledamot, Ståhl, Ulrika Margareta Isabell som är född 1970 och har titeln Suppleant, Persson, Anders Olof som är född 1976 och har titeln Revisor, Björnstedt, Lars Anders som är född 1975 och har titeln Revisorssuppleant, SET Revisionsbyrå AB som är född och har titeln Revisor, .